Zdravo mršavljenje – evo kako

zdravo-mrsavljenje

Ako se ne osećamo lepo i srećno u svojoj koži, ako nam smeta višak kilograma, osećamo se tromo i bezvoljno, to možemo da rešimo odlukom.

Odlukom da promenimo bar neke navike i uvedemo neke nove koje nas mogu dovesti do našeg cilja.

Naš cilj je da smo zdravi i srećni.

Zdravo mršavljenje je osnovni cilj svakog procesa skidanja kilograma.

To možemo postići uz podršku čajne mešavine HERBA MED No 11-c koja daje odlične rezultate ako se pije redovno.

Trebamo dati sebi vremena i pokušati da pored čaja No 11-c polako promenimo neke navike u ishrani.

Neka to u početku budu mali koraci, kao na primer da imamo tri obroka redovna (ako smo do sada preskakali neki obrok) i da pokušate da jedete sporo i svesno i da usmerite pažnju na to šta vam je na tanjiru.

Za početak je to sasvim dovoljno promena u režimu ishrane.

Korišćenjem ovog čaja smanjuje vam se apetit jer daje utisak sitosti, a preporuka je da se pije pre obroka pa time i obroci neće biti obilni.

Važno je da se čaj pije redovno i u kontinuitetu, kako bi aktivni princip ove čajne mešavine mogao da ubrza metabolizam i podstakne brže eliminisanje toksina i viška vode iz organizma.

Takođe, fiziološki aktivne materije ove čajne mešavine stimulišu rad organa za varenje i brže sagorevanje masti i upravo zbog toga on je odličani čaj za mršavljenje.

Korišćenjem čaja No 11-c  smanjiće vam se apetit i prestaćete sa prejedanjem i potrebom za čestim grickanjem… a zahvaljujući antioksidansima polifenolima sprečiće se nastanak masnih naslaga.

Promene u načinu ishrane ne treba da budu radikalne, naravno da treba biti umeren u svemu.

Ako imamo redovniju ishranu i redovno pijemo čajnu mešavinu No 11-c rezultati ne mogu da izostanu.

Mesečno se uz pomoć ove čajne mešavine skine 3-5 kilograma, bez napora , sve je vrlo individualno.

Svi smo različiti, pa tako i različito reagujemo i različito nosimo višak kilograma.

Nekome to i ne smeta i oseća se vitalno i zdravo i tako odlično funkcioniše, a neko i sa manjim brojem viška kilograma se ne oseća dobro i narušava mu kvalitet svakodnevnog života.

Slušajte svoj organizam i svoje telo, pratite simptome koje nam šalje i svaki put kada se osetite nezadovoljno svojim fizičkim zdravljem i izgledom zbog viška kilograma znajte da to možete odmah da promenite i to na potpuno prirodan način.

Čajnu mešavinu za mršavljnje možete kupiti u Beogradu, u apoteci HERBA MED (Skender begova53b) ili poručiti na kućnu adresu putem telefona: 011/3247347 i +38163232304 (Viber, WhatsApp za pozive iz inostranstva).

Najbolje od svega je što naš tim farmaceuta stoji na raspolaganju za sve informacije prilikom poručivanja, ali i tokom konzumacije čaja – jer zajedno idemo do cilja.

Veliki broj zadovoljnih korisnika naša su najbolja preporuka.

Čaj je odobren od Ministarstva zdravlja Republike Srbije i kao takav pruža samo i isključivo korist po Vaše zdravlje.

Cena jedne kutije Čaja za mršavljenje je 600 din. Možete poručiti i ovde, pa ćemo Vas kontaktirati i detaljno objasniti sve oko upotrebe čaja.

Poručite

ČAJ ZA MRŠAVLJENJE

herba-med-pakovanje-caj-za-mrsavljenje