Sačuvajte želudac i creva

lenja-creva

MI IMAMO PRIRODNO REŠENJE ZA PROBLEME SA VARENJEM I STOMAKOM, VAŠE JE SAMO DA DODATE MALO VOLJE DA ZDRAVO ŽIVITE!

Unutrašnjost naših organa za varenje je čudesan svet, savršeno složen mehanizam koji ima uticaj na naše zdravlje i celokupno raspoloženje, iako na njih često zaboravljamo.

Brz tempo života, svakodnevni stres i nervoza, neredovan i nepravilan način ishrane su faktori koji uzrokuju da sve veći broj ljudi ima upravo probleme sa varenjem i poremećenim radom želuca i gastro trakta.

Pratite poruke svog organizma, jer simptomi kao što su:

NADIMANJE,

POJAČANO LUČENJE KISELINE I NJENO VRAĆANJE,

GORUŠICA,

MUČNINA,OSEĆAJ PECKANJA U PREDELU ŽELUCA,NEKADA I GUBITAK APETITA,

NADUTOST STOMAKA I

ZATVOR(OPSTIPACIJA ) ukazuju na neki od poremećaja organa za varenje.

Pre svega,važno je tačno utvrditi uzrok i imati pravu dijagnozu, kako bi se na adekvatan način moglo pristupiti lečenju.

*Štetno dejstvo stresa koji nas dodatno opterećuje često se ispoljava u vidu:

1. pojačane nervoze creva i stomaka – nervozna creva – uz grčeviti bol u stomaku, simptomi su i smena proliva i zatvora, nadutost, blage mučnine i gorušice, uz učestalo podrigivanje i čujno i nekontrolisano grčenje creva. Bol se redje zadržava na jednom mestu, pa se uglavnom „šeta“ u stomaku, a najčešće se pojačava nakon obroka i popušta nakon stolice,

2. gastritisa – pojačane kiselosti želudačnog soka i

3. čira na želucu.

Funkcionalni poremećaji i oboljenja organa za varenje veoma uspešno se mogu otkloniti čajnom mešavinom HERBA MED No: 36.

Kod GASTRITISA – zapaljenja sluznice želuca, sa pojačanim lučenjem želudačne kiseline, a mogu se javiti i nadutost i tup bol.

Bol u stomaku, nadutost ili promena u stolici su alarm da se obratite lekaru i ispitate uzrok.

Tegobe kod akutnog gastritisa nastaju naglo i traju kratko ali, sa druge strane, kada simptomi traju mesecima, čak i godinama, reč je o hroničnom gastritisu.

Simptomi, osim bola i nadutosti, mogu da budu i slab apetit, osećaj sitosti i posle male količine hrane, mučnina, pa čak i povraćanje…

Tegobe su različite i zavise od opšteg stanja pacijenta.

Uz pravilan higijensko dijetetski režim ishrane – što znači jesti češće a manje obroke, izbegavati alkohol, masnu hranu, ekstremne ukuse i redovnim korišćenjem čajne mešavine no 36, ove neprijatne tegobe možemo eliminisati i dovesti sistem za varenje u sklad i pravilan rad.

Čajna mešavina No: 36 zahvaljujući određenim biljkama koje sadrže sluzi (mucilage) oblažu i POTPUNO REGENERIŠU oštećenu sluznicu gastro trakta, a zahvaljujući tzv. biterima, podstiče želudac na normalno i pravilno lučenje kiseline i ostalih fermenata koji su neophodni za pravilno varenje.

Zbog izuzetnog antibakterijskog dejstva na intestinalnu floru, pomaže da se ELIMINIŠE bakterija HELICOBACTER PYLORI.

Ezofagitis (zapaljenje i erozivne promene sluznice jednjaka), ulcerozni kolitis, iritabilni kolon (nervoza debelog creva) hemoroidi, obstipacija(zatvor), su još neki od poremećaja organa za varenje, koji se mogu otkloniti određenim kombinacijama čajnih mešavina HERBA MED.

Vec posle nekoliko dana redovne upotrebe čajne mešavine No 36 se oseti poboljšanje, intenzitet i učestalost simptoma se smanjuje,postepeno nestaju, i oseća se značajno poboljšanje već u toku prvog meseca korišćenja čajne mešavine No 36, ali je preporuka da ga treba piti do potpunog nestanka tegoba i do uspostavljanja pravilnog rada digestivnog trakta, jer treba otkloniti uzrok, a ne samo posledice poremećaja u radu gastrointestinalnog trakta.

ČAJ ZA ŽELUDAC, GASTRITIS, HELIKOBAKTERIJU

Čaj za želudac, gastritis, heliko bakteriju