Rešite se upornih urinarnih infekcija, upale bešike i mokraćnih kanala

urinarne-infekcije

Kod velikog broja ljudi problem jesu česte upale mokraćne bešike-cistitis i prisustvo velikog broja bakterija, među kojima je najčešća i najupornija upravo Escherichia coli, a tu su i proteus, pseudomonas, klebsiela…

Ukoliko se one blagovremeno i potpuno ne izbace, infekcija će se ponavljati i po nekoliko puta u toku godine i na taj način narušavati imuni sistem.

Zahvaljujući svom jakom antibiotskom dejstvu i efikasnim aktivnim materijama koje sprečavaju adheziju bakterija za mukozni sloj uro trakta, čajna mešavina No 120 dovodi do potpunog eliminisanja Escherichie coli i drugih bakterija uro trakta.

Upale mokraćne bešike i kanala, kao i bubrega, mogu biti bakterijske i nebakterijske.

Kod akutne upale mokraćne bešike-cistitisa, simptomi su često mokrenje uz osećaj peckanja i bolnog pritiska, a kasnije se mogu javiti groznica, krv u mokraći, pa i bolovi u leđima ako se infekcija proširi na bubrege.

Bol može da bude toliko jak da deca pa i odrasli odlažu mokrenje, što naravno, pogoršava stanje.

Kod žena često potpuno neizlečena upala bešike dovodi i do upale jajnika, a kod mušakaraca kod upale prostate.

Upravo čajnom mešavinom No 120 se ovi bolni i neprijatni simptomi smanjuju i nestaju već za dan ili dva, ali se sa terapijom nastavlja do krajnjeg izlečenja, jer ako se upala ne sanira potpuno, može preći u hronični oblik, čije lečenje traje mnogo duže i sa većim tegobama.

Vrlo je komforan za korišćenje, ujutru se skuva i pije u toku dana… a i deca ga rado piju.

Zahvaljujući svom jakom antibiotskom dejstvu i efikasnim aktivnim materijama koje sprečavaju adheziju bakterija za mukozni sloj uro trakta, čajna mešavina HERBA MED No: 120 kao jak uroantiseptik DOVODI DO POTPUNOG ELIMINISANJA ESCHERICHIE COLI i drugih bakterija uro trakta.

Zato je preporuka da svi koji imaju sklonosti ka ovim zdravstvenim problemima piju dnevno 1,5-2 litre čajne mešavine HERBA MED No: 120, koji pored diuretskog dejstva imaju i aktivne supstance koje rastvaraju i tope sitne kristale uro trakta i tako sprečavaju formiranje kamena i taloženje peska, i ispiraju ceo uro trakt.

Najvažnije je da čajnom mešavinom No 120 peckanje, bol, otežano i bolno mokrenje prestaju vrlo brzo, čime se omogućava bolji kvalitet života, a sa terapijom se nastavlja do potpunog stanja zdravlja i potpune regeneracije sluznice uro trakta.

ČAJ ZA URINARNE INFEKCIJE I KAMEN U BUBREGU

Čaj za urinarne infekcije i kamen u bubregu