Prirodno rešenje za lošu probavu

prirodno-resenje-za-losu-proba

Kvalitet svakodnevnog života može biti u velikoj meri narušen usled zatvora (obstipacije), nepravilnog i neredovnog pražnjenja.

Problem lenjih creva je veoma česta pojava i stvara vrlo neprijatan i težak osećaj sa nadutošću stomaka.

Savremen način života zanemaruje potrebe organizma za ishranom u istim terminima, raznovrsnom hranom, kuvanim jelima, adekvatnim unosom biljnih vlakana, što za posledicu ima nadutost posle jela i osećaj da hrana stoji u želucu, probleme sa lučenjem žuči i žučnom kesicom, težak osećaj posle masne hrane, zatvor, koji može preći u hroničan zatvor, lenja creva, tj. usporeno kretanje hrane kroz creva.

Gotovo svaka treća osoba pati od zatvora.

Povremno, svima može da se dogodi da imaju zatvor.

Do ove neprijatne pojave može doći usled niza različitih razloga, ali dobra vest je da za kvalitetniju probavu možemo učiniti nešto i sami.

Prevenstveno, promenom navika u ishrani i čajnom mešavinom HERBA MED No: 209.

Čajna mešavina  HERBA MED No: 209

NE SADRŽI SENU, i ne stvara zavisnost, jer svojim aktivnim principom ubrzava peristaltiku creva, uspostavlja refleks pražnjenja i na taj način se ostvaruje nesmetano i pravilno pražnjenje.

To je jedna taninska mešavina, koja pre svega lepo regeneriše sluznicu debelog creva i ne deluje kao trenutni laksativ.

Reguliše pravilno i potpuno pražnjenje debelog creva, stimuliše i uspostavlja refleks pražnjenja, što nam omogućava svakodnevno pražnjenje bez tegoba i napora i izbacivanje otrova iz organizma a time nam omogućava  kvalitetniji način života.

Zahvaljujući taninima koji imaju adstringentno dejstvo skupljaju proširene krvne sudove-hemoroide i antiinflamatornim biljkama smiruju upalu hemoroida.

ČAJ ZA PROBAVU, PROTIV ZATVORA I HEMOROIDA

Čaj protiv zatvora