Prirodno rešenje za lečenje urinarnih infekcija

Urinarna infekcija nastaje kada mikroorganizmi iz debelog creva prodru u uretru, odnosno kanal kroz koji se izbacuje urin iz mokraćne bešike.

Kako bi ste na potpuno prirodan način lečili urinarne infekcije ili održali zdravlje vaših organa urinarnog trakta preporučujemo vam čajnu mešavinu HERBA MED No: 120.

Kako nastaje urinarna infekcija?

Mokraćna bešika, bubrezi kao i kanali koji ih spajaju čine svi skupa urinarni trakt.

Sam sistem je jako bitan za naš orgnanizam jer on proizvodi mokraću, ali i podstiče je da se ona izbaci izvan našeg tela.

U trenutku kada mikroorganizmi koji su u debelom crevu dođu ali i prodru u jetru nastaje urinarna infkecija.

Kako bi se sprečilo nastajanje urinarne infekcije ili uticalo na samo lečenje preporuka jeste čajna mešavina HERBA MED No: 120.

Ko izaziva urinarnu infekciju?

Statistika kaže da u čak 80% dijagnostifikovanih slučajeva, urinarnu infekciju izaziva bakterija Ešerihija koli, dok su samo 20% Klebsijela, Stafilokoke Saprofikus, Proteus mirabilis…

Kako prepoznati urinarnu infkeciju?

Kao i kod većine zdravstvenih problema i ovde je jako bitno da pratite sve promene u vašem orgnaizmu.

Neki od čestih simptoma urinarnih infekcija su bolno ali i učestalo mokrenje, kao i bol u slabinskom delu i donjem delu stomaka.

U pojedinim slučajevima sve ovo može biti praćeno povišenom temperaturom, naglim povraćanjem ili osećajem mučnine.

Takođe urin može da promeni boju, tako da ukoliko on nije svetlo žut već tamnocrven ili crven, a sam miris je neprijatan potrebno je reagovati.

Kako biste bili sigurni da svom organizmu dajete jednostavan izvor biološki aktivnih jedinjenja koja su namenjena upravo održavanju zdravlja vašeg urinarnog sistema, potrebno je da koristite čajnu mešavinu HERBA MED No: 120.

Ukoliko na vreme krenete sa lečenjem, možete proći bez dodatnih zdravstvenih komplikacija, međutim ukoliko urinarnu infekciju ne lečite pravilno lako se ona može proširiti do bubrega, što može već predstavljati ozbiljnije oboljenje sa trajnim posledicama.

Da li su urinarnim infekcijama podložnije žene ili muškarci?

Iako urinarne infekcije najčešće pogađaju žene, u zavosinosti od uzročnika one mogu biti veoma uporne ali i zahtevaju dugotrajno lečenje.

Medikamenata nažalost nema koji daju stopostotnu zaštitu od ovih problema, ali zato postoje prirodni lekovi koji vam mogu ublažiti tegobe, ali i lečiti infekciju ukoliko je do nje došlo.

Pol je upravo jedan od faktora rizika za ova oboljenja jer žene imaju kraću uretru i samim mikroorganizmima je put ka mokraćnoj bešici brži.

Takođe, jedan od faktora je kamen u bubregu, odnosno bolesti bubrega, dijabetes, uvećana prostata, postojanje urinarnog katetera, ali i urođene anomalije kao i osobe starije od 65 godina koje su podložne.

Ukoliko vam je dijagnostifikovana urinarna infekcija nakon laboratorijske analize jutarnjeg urina, urinokulture ili ultrazvuka utrotrakta potrebno je na vreme krenuti sa sprečavanjem daljeg širenja.

Kako biljke pomažu u lečenju urinarnih infekcija?

Lekovito bilje koje je sastav ove čajne mešavine na efikasan način će rešiti sve probleme, jer je upravo mešavina HERBA MED No: 120 jak urinarni antiseptic koji će zahvaljujući svom dejstvu sprečiti zadržavanje bakterija za mukozni sloj uro trajkta, a nakon redovonog korišćenja dolazi do eliminasanja bakterije Ešerihija koli kao i drugih.

Urinarne infekcije simptomi?

Kako biste na vreme uočili da imate probleme sa urinarnim traktom, i kako biste sprečili eventuelne urinarne infekcije proverite da li imate neke od simptoma:

 • bol i peckanje prilikom mokrenja
 • zamućenje mokraće
 • promena boje urina
 • neprijatan miris mokraće
 • povišena telesna temperature
 • muka i povraćanje
 • učestali nagon za mokrenje
 • bol u donjem delu stomaka.

Bol tokom urinarnih infekcija može biti tolikog intenziteta čak da odloži mokrenje, što uopšte nije dobro i može samo pogoršati stanje.

Zbog toga je bitno da se zapaljivi proces smiri, a čajnom mešaviom HERBA MED No: 120 on će veoma brzo biti smiren jer sama mešavina ima jako antiinflamantorno i analgetičko dejstvo.

Dakle nakon redovnog korišćenja čajne mešavine otklonićete bolne simptome urinarne infekcije, ali je jako bitno da i nakon što svi bolovi i neprijatni simptomi budu bili otklonjeni vi nastavite sa terapijom kako bi lečenje bilo u potpunosti uspešno, a vi budete bili sigurni da neće doći do dodatnih komplikacija sa bubrezima.

Zbog čega čajem lečiti urinarne infekcije?

Čaj za urinarne infekcije može biti od pomoći, posebno jer zvanična medicina može da zakaže, odnosno kada se stvori rezistencija određenih patogena na antibiotike.

Urinarna infekcija može se javiti u bilo kom organu urinarnog trakta pa i kod bubrega, mokraćnih kanala i bešike.

Uglavnom infekcije ovog Sistema zahvataju mokraćne puteve, bešiku i uretru.

Na vreme reagujte, nemojte zanemariti ni jedan simptom i nakon što krenete sa ispijanjem biljne mešavine HERBA MED No: 120 za lečenje urinarnih infekcija videćete rezultate. Prirodni lekovi vam mogu pomoći.

Infekcija urinarnog trakta nastaje kada bakterije inficiraju urinarni sistem.

Sam sistem je bitan jer on izbavuje mokraću iz organizma, a u proseku svaka druga žena bar jednom u toku svog života oboli od urinarne infekcije.

Kod muškaraca je slučaj sa urinarnom infekcijom ukoliko je nastao kamen u bubregu ili je prostate uvećana.

Kada početi sa terapijom kod urinarnih infekcija?

Ukoliko vam je dijagnostifikovana upala bešike potrebno je da odmah počenete sa tretiranjem biljne mešavine kako bi ona ostala bezopasna.

Međutim, ukoliko se infekcija proširi ona može zahvatiti i bubrege.

Govorimo sada o upali bešike jer se upravo urinarne infekcije javljaju kao upale, a one su uglavnom primetne kod seksualno aktivnih žena.

O faktorima za nastanak smo govorili, ali oni mogu biti i mali unos tečnosti, kamen u bubregu, zadržavanje mokraće kao i često kupanje u kadi.

Prirodni lekovi za lečenje urinarnih infekcija mogu i u potpunosti da reše problem za razliku od terapije antibioticima.

Kako se koristi čaj za lečenje urinarnih infekcija?

Kako biste sprečili odnosno lečili urinarnu infekciju preporuka je da se pije dve litre čajne mešavine HERBA MED No: 120.

Sama mešavina sadrži aktivne supstance koje pomažu izbacivanje toksina sa lakoćom i što je najbitnije bez bolova.

Čajna mešavina ima i svoje diuretsko dejstvo te ona efikasno ispira ceo uro–trakt.

Kako biste bili sigurni u samo dejstvo biljne mešavine, obavezno uradite kontrolni ultrazvuk i videćete rezultate.

Ono što korisnici kažu jeste da je jedna od glavnih odlika ove mešavine upravo ta što nestaje bolno kao i otežano mokrenje, a na taj način omogućićete sebi kvalitetniji život.

Razlog je taj jer ukoliko se ne leči urinarni trakt na vreme i pravi način, lako može doći do dodatnih zdravstvenih problema pre svega sa bubrezima.

Da li urinarne infekcije mogu biti opasne po zdravlje?

Nemojte zanemariti ni jedan simptom, čak i ako je on po intenzitetu vrlo blag.

Kod žena može se javiti neprijatan pritisak iznad pubične kosti, dok je kod muškaraca osećaj punoće u predelu anusa.

Upravo u zavisnoti od njihovog uzročnika, same urinarne infekcije mogu biti kako bolne tako i neprijatne ali i uporne te zahtevaju dodatno lečenje.

Zbog toga je preporuka koristiti biljnu mešavinu HERBA MED No: 120 kojom će peckanje, bol, otežano i bolno mokrenje vrlo brzo prestati, a na taj način će biti i obezbeđen zdraviji život.

Zvanična medicina ne može garantovati stopostotnu zaštitu od urinarnih infekcija, jer su bakterije jednotavno tu čim im naš organizam da povoljne uslove za njihovo množenje.

Upravo zbog toga postoje prirodni lekovi, kao i biljna mešavina HERBA MED No: 120 koja može ublažiti tegobe ali i izlečiti infekciju kako do nje ne bi došlo.

Bitno je da se urinarna infekcija leči jer ukoliko se infekcija proširi ona može iz mokraćne cevi preći u bešiku, a nakon toga i do bubrega.

Pre svega neugodno oboljenje, zbog bola, pogođenije su žene, a statistika kaže da je taj broj 10 puta veći nego kod muškaraca.

Razlog tome jer je kod žena mokraćna cev relativno kratka, tako da se sve bakterije iz spoljašnje sredine lako prenose na mokraćnu bešiku posredstvom mokraćne cevi.

S obzirom na to da statistika kaže i da dve trećine žena oboli bar jednom u životu od urinarne infekcije, ali i da se ovo oboljenje vrati u sledećih godinu dana – jako je bitno da se ona već sa prvim simtomima i naznakama spreči.

Biljna mešavina HERBA MED No: 120 se preporučuje i preventivno ali i u lečenju urinarnih infekcija.

Ukoliko želite da sprečite pojavu peska ili kamena u bubregu, ali i ukoliko ste skloni urinarnim infekcijama možete i preventivno koristiti ovu biljnu mešavinu.

Iako urinarne infekcije pogađaju samo žene, muškarci posle 50. godine života treba da obrate pažnju jer je to period kada može doći do uvećanja prostate, a koja sa druge strane otežava pražnjenje bešike i lakše dolazi do infekcija.

Zbog toga je bitno da, ukoliko ste se prepoznali u ovim redovima, počnete da ispijanjem dve litre čaja mešavine pod nazivom HERBA MED No: 120 jer ćete na taj način olakšati sebi svakodnevni život i sačuvati zdravlje.

Ukoliko se odlučite da na vreme lečite urinarne infekcije, ovom brzom i efikasnom metotom šanse za komplikacije su minimale.

Međutim ukoli se pomenute infekcije ne tretiraju na pravi način one mogu biti i opasne.

Neke od najčešće zabeleženih komplikacija su:

 • ponovne infekcije
 • trajno oštećenje bubrega
 • suženje ureter (to je cev koja povezuje bešiku sa spoljašnjom sredinom)
 • ali i sepsa koja je opasna po zdravlje i život.

Problem sa urinarnim infekcijama kod trudnica ogleda se u tome da dete može dobiti malu telesnu težinu, ili da porođaj bude pre planiranog termina.

Čajna mešavina HERBA MED No: 120 koju proizvodi istoimena kompanija HERBA MED odobrena je od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju broj 13876/2019.

HERBA MED ČAJ ZA URINARNE INFEKCIJE I KAMEN U BUBREGU

Čaj za urinarne infekcije i kamen u bubregu