Pravilan način jačanja imunog sistema

pravilan nacin jacanja imuniteta

Jedini siguran štit od virusa, bakterija i drugih bolesti je JAK IMUNITET.

Ukoliko se osećate malaksalo, često se umorni, imate manjak energije, alergije, skloni ste prehladama…gotovo je sigurno da vam je imuni sistem izuizetno oslabljen.

To znači da vaše telo nema prirodni odbrambeni sistem i samim tim ste na meti svih virusa i zaraznih bolesti.

Svi organi u telu rade otežano, pokušavajući da nadomeste gubitak. Ukoliko ovo stanje traje dugo, u velikoj ste opasnosti da obolite od ozbiljnih bolesti.

ŠTA MOŽETE DA URADITE KAKO BISTE OJAČALI IMUNI SISTEM?

  • Hranite se zdravo, sa dosta voća i povrća
  • Šetajte, boravite na čistom vazduhu
  • Unosite više tečnosti
  • Nabavite čaj koji u sebi sadrži IMUNOSTIMULATORE (biljke koje podstiču rad imunog sistema)

Da bi imuni sistem radio pravilno neophodno je da imate uravnotežen  metabolizam, hormonski balans, te da vam telo nije opterećeno štetnim materijama (otrovima).

Čaj HERBA MED No: 106 u sebi sadrži lekovite biljke koje mogu pomoći kod svih navedenih procesa.

Već posle nekoliko dana upotrebe ovog čaja osetićete prve efekte (nestaće malaksalost i umor, koža će biti lepša, češće ćete mokriti – izbacivati štetne materije)

Redovnom upotrebom ovog čaja lako ćete postići željeni efekat – jačanje imunog sistema.

Razlog tome je što je ova biljna mešavina kreirana sa željom da vrši detoksikaciju tela (oslobađanje od otrova), podstiče rad imunog sistema, te uspostvlja balans svih procesa u organizmu.

Čajna mešavina postoji gotovo 3 decenije, ima potvrdu kvaliteta od Ministarstva zdravlja, i onu još važniju – vašu. Brojne pozitivne komentare na račun ovog čaja možete pogledati na mrežama, te na našem sajtu.

Cena jedne kutije je 600 dinara.

Još jedan razlog tako velikog uspeha ove čajne mešavine je i individualni pristup našeg tima. Sa svakim posebno porazgovaramo, te na osnovu zdravstvenih tegoba koje imate preporučimo adekvatnu dozu čaja ili vas uputimo na dalje konsultacije kod adekvatnih stručnjaka.

Ukoliko želiteovaj čaj možete ga kupiti u našoj apoteci u Beogradu (Skender begova 53b, Dorćol) ili poručiti na kućnu adresu.

Konsultacije su BESPLATNE.

HERBA MED ČAJ ZA IMUNITET

Čaj za imunitet i detoks