Kako očistiti telo od otrova i ojačati imunitet?

kako-ocistiti-telo-od-otrova-i

Jesen je period kada treba da pripremamo i jačamo svoje telo, kako bi naš imuni sistem bio jak i otporan tokom hladnih meseci koji nam dolaze.

DETOX čaj ima tu moć da otrove koji se nakupe iz loše hrane, zagađenog vazduha, duvanskom dima… razlaže, rastapa, pa oni polako izlaze iz tela, najvećim delom kroz mokraću.

Telo oslobođeno od otrova je jako, imunitet je dovoljno jak da odbije viruse i bolesti.

Nepravilan rad organizma može uzrokovati tegobe kao što su umor, loša koncentracija, pospanost, probavne tegobe,usporen metabolizam, opstipacija, česte prehlade i infekcije… a kasnije i veće zdravstvene probleme koji mogu dovesti do nastanaka bolesti.

Čišćenje organizma pomaže telu u održavanju acidobazne ravnoteže, jer se povećana kiselost organizma dovodi u vezu s nastankom sve učestalijih hroničnih bolesti.

Važno je znati da brza detoksikacija ne postoji, jer je naš organizam izuzetno kompleksna celina i fiziološki procesi su znatno složeniji.

Ukoliko ste konstantno umorni, nemate energije, samo biste da spavate, onda se u tim slučajevima preporučuje detoksikacija.

Čajevi su nešto što se preporučuje u svakom stanju i starosnom dobu.

Mi vam preporučujemo prepoznatljivu čajnu mešavinu HERBA MED No 106 zbog velikog sadržaja antioksidansa koji čiste svaki organ u telu od prikupljenih toksina.

Kod ženske populacije neki hormonski disbalansi takođe utiču na slabljenje mehanizama detoksikacije organizma.

Poznato je da poremećaj rada štitne žlezde utiče na zadržavanje tečnosti u organizmu dok je sindrom policističnih jajnika u uskoj vezi sa usporavanjem metabolizma i nakupljanjem masnih naslaga.

Pozitivni efekti detoksikacije čajnom mešavinom No 106 jeste što – ubrzava metabolizam, reguliše hormonski disbalans, podiže imunitet, imate više energije i bolju koncentaciju, ne osećate umor i pospanost, a doprinosi zdravlju i lepoti kože.

Sinergijom,određene biljke ove čajne mešavine pospešuju limfnu drenažu, koji igra veliku ulogu u održanju dobrog zdravlja.

Nakon detoksa, koža je čistija i nežnija, a kod velikog broja naših korisnica se smanji ili nestane celulit.

Redovnim korišćenjem čajne mešavine No 106, osećate se dobro, a još je bolje da se svakog dana budite osveženi i puni energije.

Čajna mešavina No 106 bogata je antioksidansima i uspešno čisti toksine iz organizma, a posebna vrsta antioksidanasa pod nazivom katehini koje ovaj čaj sadrži jača funkciju jetre.

Zahvaljujući inulinu(oligosaharidu), gorkoj materiji koju sadrži podstiče varenjei tako utiče na detoksikaciju digestivnog trakta i zdravlje crevne flore a time i jača imunitet.

Zahvaljujući svojim aktivnim materijama, ova odlična čajna mešavina eliminiše toksine iz organizma svojim diuretskim dejstvom, reguliše metabolizam i hormonski disbalans i jača imunološki sistem.

Čaj za detoksikaciju i bolji imuni sistem možete poručiti pritiskom na dugme ispod teksta (plaćanje pouzećem)

Nakon što poručite mi ćemo Vas kontaktirati radi detaljnijeg objašnjenja o načinu upotrebe čaja ili nas možete pozvati putem telefona: 011/3247347 i +38163232304 (VIBER, WhatsApp za pozive iz inostranstva)

Kvalitet HERBA MED čaja potvrđen je od Ministarstva zdravlja Republike Srbije

CENA jedne kutije DETOX ČAJA je 600 dinara.

HERBA MED ČAJ ZA IMUNITET

Čaj za imunitet i detoks