Kako izgubiti kilograme na prirodan način?

Mršavljenje, zaista je tema današnjice o kojoj postoji mnogo tekstova i svako zastupa svoju teoriju koja je najbolja metoda za gubitak kilograma. Danas na našem tržištu postoji dosta preparata koji omogućavaju gubitak kilograma ali problem sa njima je taj da ili su neefikasni ili imaju kratkoročno dejstvo i pojavljuje se čuveni jo jo efekat.

Ukoliko ne želite da izgubljene kilograme opet povratite najbolje je da mršavite na prirodan način

Statistika Svetske zdravstvene organizacije pokazuje da u većini zemalja na svetu, probleme sa prekomernom težinom ima preko polovine stanovništva. Problem je i taj što pomenuti procenat raste iz godine u godinu.

Glavni uzročnik za pojavu gojaznosti danas svakako predstavlja činjenica da ljudi uglavnom jedu visokokaloričnu hranu, imaju manjak fizičke aktivnosti, ne kreću se dovoljno, žive pod stresom, ne spavaju dovoljno i na taj način stvaraju idealne uslove za nastanak masnih naslaga.

Nakon što budu svesni kako je zbog prekomerne težine zdravlje u velikoj meri ugroženo, pacijenti se uglavnom okreću raznim sagorevačima masti ili nekim nepravilnim dijetama.

Međutim glavni cilj jeste da se zdravlje ne naruši, smanji višak kilograma ali i da se pomenuti problem ne ponavlja.

Najbolje rešenje u ovom slučaju jeste da se kilogrami gube na prirodan način.

Da li je prirodno gubljenje kilograma najbolje?

Svakako je odgovor jedno veliko DA, pre svega jer korišćenjem biljaka za gubitak kilograma nećete naškoditi svom organizmu. Za razliku od većine kapsula, lekova, raznih kura ili takozvanih sagorevača masti – kod čajeva se neće stvoriti problem zavisnosti.

Dakle ne morate da iznova i iznova koristite svoju terapiju za mršavljenje, ali i možete odahnuti jer se ne stvara takozvani jo jo efekat. Tu pre svega mislimo na mogućnost da nakon što izgubite višak kilograma, oni se ubrzo i vrate – čak u pojedinim slučajevima i mnogo više no što ste ranije imali.

Biljne mešavine za gubitak kilograma će održati zdravo funkcionisanje vašeg organizma, ali vam i omogućiti da se na prirodan način rešite viška kilograma.

Biljna mešavina HERBA MED No: 11-C će, na osnovu iskustava brojnih korisnika, na potpuno prirodan način regulisati željenu telesnu težinu, a da pritom ne naruši zdravlje pacijenata.

Bićete sigurni da redovnim korišćenjem ovog čaja za mršavljenje nećete imati određena neželjena dejstva, ali i kada svoju terapiju uspešno realizujete neće doći do ponovnog vraćanja kilograma. Naravno ukoliko pritom i promenite svoje životne navike, jer ne možete očekivati da se vratite svojim starim nezdravim navikama, a da pritom i gubite kilograme.

Čajna mešavina će vam u mnogome pomoći da svoj proces mršavljenja ubrzate, na zdrav način ga realizujete ali i da dobijete dovoljno energije da nastavite sa zdravim načinom življenja.

Da li se možemo ugojiti preko noći?

Kao što se ne može smršati preko noći, tako se ne može ni ugojiti preko noći i nemojte sumnjati da će nakon prestanka konzumiranja čaja kilogrami se odmah vratiti. Istraživanja su pokazala da je zaista redak broj onih koji se ugoje 10 kilograma za mesec dana, a sam proces gojenja ide uglavnom sporije i na duže staze.

Međutim, gojaznost i masne naslage nešto je na šta se može uticati; a stomak i masne naslage po rukama, nogama i licu nije nešto sa čim morate živeti do kraja svog života.

Koja je najbolja dijeta za skidanje kilograma?

Ovo je pitanje koje je jedno od najzastupljenijih na globalnim pretraživačima, međutim ukoliko očekujete magičan odgovor na ovo pitanje – moramo da vas razočaramo jer ga niko na ovom svetu nema. Sve je individualno, ali je jako bitno da shvatite pre svega na koji način funkcionišu i šta su dijete.

Pre svega dijeta ne podrazumeva po svaku cenu totalnu promenu načina ishrane, i prelazak na namirnice koje nikada u svom životu nismo konzumirali. Uz pravilan gubitak kilograma na prirodan način, dovoljno je da i dalje jedete hranu koju najviše volite – ali i da smanjite količinu. Dakle nije bitno toliko šta jedete, već šta ne jedete.

Ne goji određena vrsta hrane, već količina koju unosimo na dnevnom nivou. Dakle, ne mršavi se od hrane koju jedemo nego od one koje se prejedemo i upravo ovakav pristup dijeti je dobar za našu psihu jer nemamo osećaj žrtvovanja, patnje kao i velikih odricanja.

Prema medicinskim istraživanjima upravo je psiha veoma važna kod mršavljenja s obzirom na to da nedostatak vidljivih rezultata može veoma loše uticati po mentalno zdravlje.

Dijete mogu da budu baš odvratne, jer vidimo svašta – te laneno ulje, blitva, neke egzotične biljke, brokoli, meso od raznih životinja, a sam jelovnik izgleda tako da nam zgradi život.

U poslednje vreme ima i dosta dijeta koje zahtevaju smanjenje unetih kalorija na dnevnoj bazi, i to je svakako dobro – ali problem je što kalorijski deficit ne može se držati čitavog života.

Dakle, ukoliko želite da skinete višak kilograma – a za to vam je potreban proveren način i zdrav pre svega, idealno rešenje jeste prirodno skidanje viška kilograma.

Uz redovno korišćenje čaja za mršavljenje idealno je i ukoliko u svoj dnevni plan uvedete neku fizičku aktivnost koja će trošiti kalorije. Na primer: brzo hodanje, brisanje prašine, rad u dvorištu, igra sa decom, usisavanje tepiha ili odlazak u fitnes centar. Dakle, jako je bitno da stalno težimo nekoj fizičkoj aktivnosti koja će i održavati nivo sagorevanja kalorija koje postižemo uz HERBA MED No: 11-C čajnu mešavinu za mršavljenje.

Da li su delotvorni sagorevači masti?

Mit o čarobnim pilulama za mršavljenje oduvek je prisutan u našem svakodnevnom životu, a danas se te pilule moderno nazivaju sagorevači masti ili “fat burner” na engleskom.

Precizan i jasan odgovor na pitanje “Da li su delotvorni sagorevači masti” jeste da pomenute pilule ne funkcionišu, ali zašto?

Upravo sve što jedemo ima za cilj da unese dovoljno kalorija, ili narodski rečeno dovoljno goriva za održavanje naših svakodnevnih životnih aktivnosti i funkcija. Sve one kalorije koje su neutrošene, a uneli smo ih kroz hranu skladište se u vidu masnih naslaga u našem organizmu. Dakle, na masno tkivo možemo gledati kao na rezervni vid energije u našem organizmu.

Primera radi, ukoliko želite da potrošite kilogram sala potrebno je da imate aktivnost brzog hodanja više od 100 kilometara; pa šta mislite da li je moguće da jedna pilula (koliko god da je ona čarobna) može da sagori energiju hodanja od 100 pa čak i više kilometara? Naravno da nije, jer svo to salo treba da bude iskorišćeno nekom fizičkom aktivnošću, a sigurno je da neće ono samo od sebe da se sagori.

S druge strane većina ovih tableta odnosno takozvanih sagorevača masti nije dovoljno ispitano, ali i većina njih ima neželjene efekte po vaše zdravlje, te ukoliko želite da na prirodan način smršate ali i da održite svoje zdravlje – naš predlog jeste da ih zaobiđete u širokom luku.

Kako skinuti salo?

Ukoliko ste spremni da se rešite viška kilograma, ali i da skinete salo potrebno je samo da budete redovni sa svojom terapijom prilikom korišćenja biljne mešavine.
Čajna mešavina za mršavljenje, HERBA MED No: 11-C, će vam pomoći ukoliko budete bili redovni i istrajni. Jako je bitno da svoju terapiju ne prekidate odmah na početku kada primetite kako posle samo par dana korišćenja kilogrami počnu da se tope.

Neki od bitnih saveta za skidanje sala u kućnim uslovima jesu pre svega da upražnjavate što više fizičkih aktivnosti. Ne morate naravno svakoga dana da posećujete teretanu, ali odvojite dovoljno vremena za neku aktivnost, pa umesto da se vozite automobilom hodajte, ili na svom radnom mestu radite neke lagane vežbe, pa i umesto lifta koristite stepenice. Zaista, pola sata brzog hodanja ili laganog džoginga nije prevelika žrtva, a korist koju ćete imati za svoj bolji izgled i zdravstveno stanje verujemo da je nemerljiva.

Ukoliko koristite čaj za mršavljenje ne morate mnogo da pazite na ishranu, te jedite slobodno ono što volite ali sa predviđenom merom. Pokušajte da jedete polako jer osećaj sitosti kasni i do 15 minuta.

Naš vam je savet i da ne koristite gazirane sokove i kafu, pa izbegavajte koka kolu, đus i ostale napitke koji su puni kalorija. Iako kafa nema kalorija – šećer, mleko ili šlag u espreso ili nes kafi su puni kalorija. Dakle svaki dodatak u kafu vam može od jednog napitka stvoriti visokokalorični dezert.

Pazite i šta pijete, jer su na primer pivo, vino kao i žestoka pića puna kalorija. Tako da jedno druženje sa prijateljima uz alkohol vam može potrošiti i dva do tri dana tokom perioda skidanja kilograma.

Naravno izbegavajte i slane grickalice kao što je kikirki, čips, smoki jer su puni kalorija, ali ni u kom slučaju nemojte preskakati doručak!

Ovo vam sa razlogom govorimo jer istraživanja pokazuju da grickalice uglavnom zamenjuju doručak – ali to svakako ne bi trebalo da bude.

Savet za kraj jeste i da nikako ne zaboravite da se sve neutrošene kalorije skladište negde u našem organizmu. To znači da, ako za vikend unesete više od 500 kalorija nego što to trpi vaš režim ishrane i fizičke aktivnosti moraćete ili malo da smanjite ishranu narednog dana ili sa druge strane da ubacite koji sat više fizičke aktivnosti u narednom periodu kako bi se anuliralo to malo vikend zadovoljstva. Dakle, za 500 kalorija koje unesete potrebno vam je 2 minuta, a ukoliko želite da ih potrošite potreban vam je sat vremena fizičke aktivnosti.

Potpuno prirodno regulisanje viška kilograma moguće je uz redovno korišćenje biljne mešavine HERBA MED No: 11-C. Ona će vam pomoć da održite zdravo stanje vašeg organizma, rešite se gojaznosti ali i da zdrave stilove života i navika lakše adaptirate u svoju svakodnevnicu.

HERBA MED ČAJ ZA MRŠAVLJENJE

herba-med-pakovanje-caj-za-mrsavljenje