Dobar imunitet i detoks organizma

dobar-imunitet-i-detoks-organi

ČAJNA MEŠAVINA HERBA MED No: 106

Za dobro zdravlje neophodan je dobar imuni sistem, koji nas štiti i brani od svih patogenih mikroorganizama i toksina kojima smo svakodnevno izloženi, kao i dobar metabolizam, dobar i sinhronizovan rad svih žlezda sa unutrašnjim lučenjem, dobra cirkulacija…

Uzrok bolesti je narušen imuni sistem, a uglavnom su krivi loš način ishrane, neredovan san, stres, dugotrajna upotreba antibiotika…

Simptomi oslabljenog imuniteta su česte prehlade, hronični umor, nesanica, nedostatak energije, upala grla, česte pojave herpesa….

Važno je naglasiti da se imunitet ne jača trenutno ili kada do bolesti dođe, već na njemu treba raditi stalno… a ono što vi možete za sebe da uradite je da ojačate svoj imunitet čajnom mešavinom HERBA MED No: 106.

Odlična riznica zdravlja, i izvor prirodnih lekova je čajna mešavina HERBA MED No: 106, u čijem sastavu aktivne materije stimulišu razvoj odbrambenih ćelija, i njihovo umnožavanje.

Sadrži visok nivo aktivnih supstanci, pre svega minerale, esencijalna ulja, kiseline, tanine, koji imaju antimikrobna svojstva i jesu jaki antioksidanti.

Anitoksidanti uništavaju slobodne radikale i podstiču oslobađanje tela od toskičnih materija.

Upravo razni toksini koje imamo u našem telu opterećuju odbrambeni sistem, i ukoliko ih što pre izbacimo, umnogome ćemo pomoći našem imunitetu.

Zato prednost i dajemo na ovaj način potpuno prirodnoj detoksikaciji organizma i tako osiguramo sebi apsolutno zdravlje, vitalnost, i dobar osećaj u sopstvenoj koži.

Prednost ove čajne mešavine HERBA MED No: 106, je što se može koristiti i preventivno, a ako je već došlo do oboljenja, pomoći će da se organizam brže i efikasnije izbori sa infekcijom.

*Kako detoksikacija u velikoj meri utiče na jačanje imuniteta, pravi izbor i preporuka je čajna mešavina HERBA MED No: 106, koja će biti podrška vašem imunitetu i pokloniće vam novu životnu energiju.*

HERBA MED ČAJ ZA IMUNITET I DETOKSIKACIJU

Čaj za imunitet i detoks