Čišćenje krvnih sudova prirodnim putem

revital kapi za ciscenje krvnih sudova

Statistika je jasna, a ona u današnje vreme (zahvaljujući pre svega načinom života koji živimo) pokazuje da su srčane bolesti u blagom porastu.

Zahvaljujući najrazličitijim faktorima iznenadni poremećaji u funkcionisanju kardiovaskularnog sistema su u porastu, dok je upravo novi ovaj problem glavni uzročnik smrti ne samo u Srbiji već i u čitavom svetu.

Zbog čega je obavezno čišćenje krvnih sudova?

Pre svega zbog činjenice da je smrtnost ogromna usled ovog problema na koji očigledno utiče moderan i ubrzan način života. Primetno je da se sve manje brinemo o hrani koju koristimo svaki dan, ali i ne obraćamo dovoljno pažnje na simptome koje nam organizam šalje.

Faktori koji mogu uzrokovati navedene probleme sa krvnim sudovima su zaista brojni, ali smo za mnoge od njih i sami krivi.

Ovde se pre svega misli na gojaznost, lošu ishranu, nedovoljnu fizičku aktivnost; dok na uzrok kao što je nasledni faktor – tu zaista ne možemo ništa da učinimo.

Prirodnim lekovima je najbolje pročistiti krvne sudove od viška holesterola koji imamo u našem organizmu.

Ukoliko imate ove probleme potrebno je svakako što pre krenuti sa terapijom, kako bi ona bila uspešna.

Na našem podneblju postoji dosta lekovitog bilja, koje zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima deluje uspešno u borbi protiv suvišnih lipida.

S obzirom na to da statistika pokazuje kako će do 2050 godine preminuti više od 30 miliona ljudi širom sveta upravo od kardiovaskularnih problema potrebno je preduzeti ozbiljne mere i početi sa čišćenjem krvnih sudova odmah.

Srbija uopšte ne posustaje po crnoj statistici, u odnosu na ostatka svega. Na primer, u Evropi svake godine umre dva miliona ljudi, dok u Srbiji na svakih petnaest minuta premine bar jedna osoba.

Ovo nisu podaci nekih lajfstajl magazina, već rezultati izneti na 19. održanom Kongresu Udruženja kardiologa Srbije na Zlatiboru.

Krvni sudovi mogu da propadnu veoma lako – počnite na vreme sa njihovim čišćenjem

Ishrana je definitivno neodgovarajuća kod većine nas, a ona upravo dovodi i do pojave masnoće u krvi i povišenog holesterola.

Još jedan bitan faktor jeste i stres kojim smo svakodnevno izloženi – a on u ozbiljnoj meri može uticati na mnoga ozbiljnija oboljenja kardiovaskularnog sistema te se i kod osoba pojavljuje infarkt, ali i moždani udar.

S obzirom na mnogobrojne probleme ali i smrtne ishode, potrebno je čišćenje krvnih sudova shvatiti ozbiljno.

Na primer, ukoliko imate začepljene arterije (koje uglavnom nastanu usled loše ishrane kao i načina života) vi ste u velikom zdravstvenom problemu i izloženi ste riziku od srčanog udara, srčane insuficijencije pa i šloga.

Iako je za nastanak infarkta srca potrebna i određena genetike, upravo će povišeni krvni pritisak, manjak fizičke aktivnost, pušenje, itd. u velikoj meri stvoriti dobre predispozicije.

Međutim, s obzirom na to da upravo do šloga i infarkta ne dolazi isključivo u kasnim godinama, već i u tridesetim – potrebno je ozbiljno shvatiti ovaj proces.

Prirodno lečenje krvnih sudova

Svakako su usled svih ovih problema zdravstveni problemi ogromni, međutim ukoliko se budete odlučili da redovno čistite krvne sudove, moćnim Revital kapima kompanije HERBA MED, koje su kod brojnih korisnika pokazale svoju efikasnost – smanjićete rizik od srčanih oboljenja.

Prirodno lečenje krvnih sudova je najbolje rešenje, jer ukoliko nakon pojave prvih simptoma počnete sa korišćenjem lekova – vrlo je verovatno da će doći do novih problema.

Upravo nakon korišćenja lekova za čišćenje krvnih sudova dolazi do opterećenja rada jetre i bubrega, a kako biste sasvim očistili krvne sudova i da pritom ne oštetite svoje druge organe – koristite provereni biljni recept za čišćenje krvnih sudova.

Revital kapi kompanije HERBA MED napravljene su od posebne biljne recepture, a zahvaljujući redovnim korišćenjem ćete uspešno održati dobar metabolički proces, čistiti i održati zdravlje krvnih sudova, smanjiti nivo povišenog holesterola i triglicerida u krvi, ali i poboljšati cirkulaciju.

Najbolji prirodni lek za čišćenje krvnih sudova

“Koji je najbolji lek za čišćenje krvnih sudova” pitanje koje ste verovatno i vi postavili pre nego što ste došli među ove redove.

To nas i ne čudi jer upravo medicina za začepljenje krvnih sudova kaže da je ozbiljno zdravstveno stanje, budući da talozi plaka koji se nalaze unutar zidova arterija – mogu ograničiti protok krvi, pa i dolazi do situacije da hranljive materije kao i kiseonik ne mogu da dosegnu do svih delova – te će prouzrokovati ozbiljnu štetu ali i nepravilnu funkciju organa u našem organizmu.

Stanje nazvano ateroskleroza je začepljenje krvnih sudova, a nije ga ni malo lako otkriti s obzirom na to da je tačan uzrok začepljenih arterija nepoznat.

Da pojasnimo ovu situaciju – upravo dok krv teče kroz naš organizam, ona skuplja otpadne produkte i pokušava da ih se reši. Upravo tokom tog takozvanog procesa, otpadni produkti prolaze kroz tanke zidove kapilara (koji se mogu uočiti samo na mikroskopu).

Zaista je neizbežno da neki talog ostane iza, pa će upravo on dovesti do gušenja vašeg krvotoka,  i vama oštetiti zdravlje.

Upravo ovo je prvi razlog da budete oprezni jer ukoliko dođe do dugotrajnog nakupljanja sedimenata na, ali i unutar arterija – dolazi do ozbiljnijeg narušavanja zdravlja i života svakog od nas.

Kako dolazi do začepljenja krvnih sudova?

Pogrešna ishrana koja je puna masnoće, u kombinaciji sa prekomernim pušenje, ali i nedostatkom fizičke aktivnosti, naglim oscilacijama u telesnoj težini pa i uz postojanje nekog tipa dijabetesa, visokog krvnog pritiska, holesterola kao i raznih infekcija mogu dovesti do začepljenja arterija.

Ovo ozbiljno stanje uzrokuje najrazličitije zdravstvene probleme kod svakog od nas kao što su: bolest koronarnih arterija, bolest periferne arterije, bolest karotidne arterije, ali i do pojave moždanog kao i srčanog udara.

Simptomi koji mogu biti prva signal lampica da je vašim krvnim sudovima potrebno čišćenje jeste bol u grudima, slabost, znojenje, anksioznost, vrtoglavica, mučnina, gubitak apetita… Međutim, upravo se ovi simptomi uglavnom i javljaju kada problem nastane ozbiljan – te ukoliko želite da budete sigurni od ozbiljnih problema možete i sasvim preventivno krenuti sa korišćenjem Revital kapi koje vam mogu pomoći da očistite krvne sudove bez obzira u kom stadijumu napretka bolesti se nalazi vaš organizam.

Od simptoma koje treba izdvojiti jesu i hladne ali i bolne noge, kao i nemogućnost pomeranja nogu ili ruku pa i utrnulost jedne strane tela i gubitka vida.

S obzirom na to začepljenost arterija može se razviti lagano ali i progresivno, potrebno je na vreme otkriti probleme i krenuti sa terapijom.

Saveti za čišćenje krvnih sudova prirodnim putem

Ukoliko redovno uzimate Revital kapi kompanije HERBA MED svakako ćete na vreme očistiti vaše krvne sudove i uticati na to da ne nastanu mnoga ozbiljnija oboljenja.

Međutim, postoji još par korisnih saveta koje možete praktikovati kako biste smanjili krute i začepljene arterije.

Pre svega redovno vežbajte jer redovna fizička aktivnost u skladu sa zdravom ishranom će sprečiti nastanak srčanih bolesti ali će i vaše srce generalno biti ojačano.

Od vežbi može vam pomoći takozvane aerobne vežbe kao što su vožnja bicikla, hodanje, trčanje…Takođe joga kao i duboko disanje vam mogu pomoći da se rešite stresa, ali za sve ove aktivnosti svakako je potrebno i konsultovati svog lekara – kako bi vam on dao pravilne savete u skladu sa stanjem u kojem se nalazite.

Takođe, uz pravilnu ishranu i redovno vežbanje kako biste ubrzali čišćenje krvnih sudova prirodnim putem potrebno je da prestanete sa pušenjem, smanjite stres, izbegavate konzumiranje alkoholnih pića, kao i brze hrane.

Kada smo kod hrane, preporuka je da izbegavate prženo crveno meso jer ono u velikoj meri može dovesti do dodatnog začepljenja arterija.

Ograničite i svaku hranu kojom možete povećati nivo šećera u krvi, konzumirajte nekoliko oraha dnevno, ali i ne zaboravite na redovnu terapiju Revital kapi koje će vam u velikoj meri očistiti krvne sudove na potpuno prirodan i zdrav način.

Krvni sudovi mogu da se očiste

Čišćenje krvnih sudova prirodnim putem može biti uspešno samo ako budete dovoljno disciplinovani i uporni – jer će u suprotnom efekat izostati.

S obzirom na statistiku, iako možda u ovom trenutku još uvek nemate simptome povišenog holesterola ili masnoće u krvi – imajte na umu da do promena može doći bukvalno preko noći.

Problemi za krvnim sudovima uglavnom dolaze nakon 35 godine života, ali s obzirom na to kakve su nam životne navike – statistika pokazuje da je sve češće i problema u ranijem dobu.

Ukoliko želite da izbegnete razne neprijatne situacije koje nastaju usled povišenog holesterola ili taloženja masnoća na zidovima krvnih sudova – Revital kapi možete koristiti i preventivno.

Naravno da je moguće (čak i preporučljivo) koristiti Revital kapi i usled velikih oštećenja krvnih sudova ili povišenog holesterola – ali svakako budite disciplinovani i redovni sa terpijom.

Šta je bitno za čišćenje krvnih sudova?

Disciplina, promena načina ishrane i generalno životnih navika, fizička aktivnost i što manje stresa – glavni su saveti svakog lekara.

Međutim, uspeh bilo koje terapije za čišćenje krvnih sudova zavisi isključivo od vas, vaše želje i potrebe za promenom nekih od osnovnih životnih navika. Zbog toga, ukoliko je potrebno potražite i pomoć i podršku porodice i prijatelja koji vam u ovom procesu svojim ohrabrenjem mogu u mnogome pomoći.

Revital kapi vam mogu očititi krvne sudove, ali je potrebno da i vi “očistite” svoje životne navike te ukoliko je moguće bavite se fizičkom aktivnošću, što više šetajte, provodite vreme na svežem vazduhu ali i prestanite sa određenim porocima koji mogu zakomplikovati ceo proces.

HERBA MED REVITAL KAPI ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA

herba med revital biljne kapi