Čaj za ženske probleme – hormonski disbalans, miome, sterilitet

herba-med-čaj-za-ženske-probleme

ČAJ ZA ŽENSKE PROBLEME HERBA MED No: 135 i No: 66

Veoma efikasni kod:

  • HORMONSKOG DISBALANSA
  • CISTE NA JAJNICIMA
  • MIOMA
  • STERILITETA
  • MENOPAUZE

Za zdravlje svake žene od vitalnog značaja je normalna funkcija jajnika,koja je karika u lancu hormonske ravnoteže i funkcije svih ostalih endokrinih žlezda.

MIOME, RANICE,CISTE, REGULACIJU CIKLUSA, hormonske poremećaje, poremećaje u funkciji, priraslice na jajnicima i materici, kuća HERBA MED efikasno tretira blagotvornim čajnim mešavinama u čiji sastav ulaze biljke koje deluju kao prirodni antibiotici širokog spektra, a uz njih se kombinuju biljke sa protivupalnim delovanjem, kako bi se zapaljenski proces smirio.

CISTE NA JAJNICIMA, bilo da su folikularne u grozdovima ili pojedinačne, uglavnom su posledica hormonskog disbalansa, jakih prehlada, nesazrelih jajnih ćelija koje formiraju grozdaste ciste i prave pritisak i remete funkciju jajnika.

Pre svega, potrebno je dostaviti nam nalaz hormonskog statusa, ultrazvučnog i ginekološkog pregleda.

Na osnovu tih nalaza, uključuje se kombinacija čajnih mešavina (nekada i pojedinačno) HERBA MED  No: 66 i No: 135, koje u prvoj fazi podstiču prirodnu drenažu pri čemu dolazi do čišćenja sadržaja ciste.

Zatim, polako nestaje opna ciste, ne ostavljajući ni traga, ni ožiljka.

Jajnici na kraju, oslobođeni pritiska, uspostavljaju svoju normalnu funkciju i aktivno se uključuju u rad reproduktivnih organa.

Ova izvanredna kombinacija čajnih mešavina  ima odlične rezultate, a s obzirom na složenost uzroka i posledice, terapija se odredjuje na osnovu nalaza, naravno uz obavezan kontrolni ginekološki pregled i praćenje do krajnjih rezultata.

Kada je u pitanju HORMONSKI DISBALANS, poremećaj hormonskog statusa, tada se određuje kombinacija čajnih mešavina HERBA MED No: 135 i No: 66, koje sadrže i biljke čije aktivne materije podstiču i uravnotežavaju hormonsku funkciju reproduktivnog sistema i uspešno stabilizuju ciklus na potpuno prirodan način.

MIOMI na materici su uglavnom posledica nekog hormonskog disbalansa, a ako se nalaze na mestu gde je zahvaćen neki krvni sud, dolazi do krvarenja koje može da dovede do ozbiljnih komplikacija po zdravlje žene i treba odmah preduzeti adekvatne mere.

U slučaju da miom ne izaziva krvarenje, preporuka je kombinacija čajnih mešavina HERBA MED No: 135 i No: 66, koje daju odlične rezultate.

U svakom slučaju, s obzirom na složenost uzroka i posledice terapija se odredjuje na osnovu nalaza, i individualnom kombinacijom čajnih mešavina, uz obavezne kontrolne ginekološke preglede i praćenje do krajnjeg dobrog rezultata, što podrazumeva nestanak mioma…

Hormonski disbalans, cistične promene na jajnicima, miomatozne promene na materici, priraslice, česte bakterijske infekcije mogu biti razlog steriliteta.

Pravilno lečenje pre svega, podrazumeva tačnu dijagnozu, a zatim pravom kombinacijom čajnih mešavina, efikasno delovanje na uzrok i na obostrano zadovoljstvo dolazimo do željenih rezultata.

PMS je složen skup različitih psihofizičkih simptoma.

Najčešći su razdražljivost, napetost, nervoza, osetljivost grudi, glavobolja, otečenost…

To je nešto što prati u manjoj ili većoj meri svaku ženu od početka menstrualnog ciklusa do njenog prestanka.

Kombinacijom čajnih mešavina HERBA MED No: 66 i No: 135 ovi neprijatni simptomi se mogu ublažiti i nestati.

MENOPAUZA može biti jako neprijatna usled čestog i preteranog znojenja, iznenadnog napada vrućine i čestih promena raspoloženja.

Kako bi se ženama olakšao ovaj period i vratio kvalitet svakodnevnog života, ovde je preporuka odlična čajna mešavina HERBA MED No: 106, koja reguliše metabolizam i podstiče žlezde sa unutrašnjim lučenjem na pravilan rad.

Ova čajna mešavina je veoma bogata etarskim uljima, flavonoidima, glikozidima, a neke biljke su odličan izvor fitoestrogena pa eliminiše ove neprijatne propratne simptome na potpuno prirodan način…

Čajna mešavina HERBA MED No: 66 je odobrena od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju broj 4607/2024.

Čajna mešavina HERBA MED No: 135 je odobrena od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju broj 13805/2024.

Cena: 800,00 din.