ČAJ ZA SMIRENJE

caj-za-smirenje

ČAJNA MEŠAVINA HERBA MED No: 148

Čajna mešavina HERBA MED No: 148 je izvor biološki aktivnih jedinjenja koja povoljno deluju kod:

  • NESANICE
  • NAPETOSTI
  • NEUROZE
  • DEPRESIJE
  • STRESA

Veliki broj zdravstvenih tegoba jesu neurovegetativnog porekla. Da bi se uspešno otklonile sve smetnje vezane za oboljenje, treba smiriti nervni sistem, a da se pri tom očuva puna radna i budna sposobnost.

ČAJ PROTIV NESANICE

NESANICA je nespecifičan poremećaj sna i sve veći broj ljudi pati od ovog poremećaja, što za posledicu ima umor, iscrpljenost, tešku moć koncentacije, napetost, razdražljivost, a ukoliko ovakvo stanje duže traje može biti praćeno i fizičkim simptomima kao što su: glavobolja, znojenje, ubrzano lupanje srca, nervoza stomaka….

Upravo kod svih ovih tegoba čajna mešavina HERBA MED No: 148 daje odlične rezultate, jer na jedan potpuno prirodni način dovodi do opšteg smirenja nervnog sistema, vraćanja životne energije i uspostavljanja normalnog ritma spavanja (sna).

Pojačana nervoza i napetost u toku dana se mogu rešiti ovom izuzetno efikasnom čajnom mešavinom, a da se pri tome ne stvori zavisnost i sačuva radna sposobnost.

Najvažnije je da se smiri nervni sistem, a da se pri tom očuva puna radna sposobnost tj. da se za vreme korišćenja čajne mešavine normalno mogu obavljati svakodnevne aktivnosti.

Čajna mešavina HERBA MED No: 148 je odobrena od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju broj 13982/2024.

Cena: 800,00 din.