Čaj za prostatu

caj-za-prostatu

ČAJNA MEŠAVINA HERBA MED PROSTANAL No: 155-2

Čajna mešavina HERBA MED PROSTANAL No: 155-2 pomaže kod oboljenja prostate – PROSTATITISA, ADENOMA PROSTATE

Kod muškaraca pored upale mokraćne bešike često je ugrožena i prostata i ako se akutna upala potpuno ne izleči može preći u hronični oblik, gde se prateći simptomi javljaju pri svakoj prehladi pa se povećava mogućnost da se u kasnijem dobu javi adenom prostate i njeno uvećanje, što rezultira češćim mokrenjem (posebno noćnim), prekidima u mokrenju, bolovima ili težinom u donjem stomaku…

Mlađi muškarci mogu da imaju upalu prostate, a da to i ne znaju, jer bakterija tipa koka, zatim hlamidija, ureoplazma, mogu da izazovu upalu prostate bez značajnijih simptoma.

Kod starijih muškaraca, benigno uvećana prostate vrši pritisak na mokraćni kanal pa pored poremećaja u mokrenju, neretko dolazi i do infekcije mokraćnih puteva.

Čajna mešavina HERBA MED PROSTANAL No: 155-2 je izuzetno efikasna kod upaljene ili uvećane prostate.

Sadrži biljke koje imaju antiinflamantorno dejstvo i koje relativno brzo mogu smiriti upalu prostate, umanjiti otok i sprečiti razvoj infekcije.

Čajna mešavina se pije samostalno u slučajevima gde u brisu uretre nije otkriveno prisustvo bakterija, a ukoliko su bakterije izazivači onda se koristi kombinacija sa još jednom čajnom mešavinom.

Ako je uvećanje izazvano malignim promenama, rešenje je jedino hirurški zahvat.

U svakom slučaju bilo bi poželjno obaviti lekarske preglede, da bi se imali početni parametri na osnovu kojih će se pratiti tok lečenja.

Čajna mešavina HERBA MED No: 155-2 PROSTANAL je odobrena  od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju broj 5817/2019.

Cena: 800,00 din.