Čaj za probavu, protiv zatvora i hemoroida

caj-za-probavu-protiv-zatvora-i-hemoroida

ČAJNA MEŠAVINA HERBA MED No: 209

Čajna mešavina HERBA MED No: 209 je namenjena osobama koje imaju problema sa opstipacijom – zatvorom i hemoroidima.

Kvalitet svakodnevnog života može biti u velikoj meri narušen usled zatvora (opstipacije), nepravilnog i neredovnog pražnjenja.

Problem lenjih creva je veoma česta pojava i stvara vrlo neprijatan i težak osećaj praćen nadutošću stomaka.

Upravo ovaj problem se uspešno može rešiti čajnom mešavinom HERBA MED No: 209, koja NE SADRŽI SENU i ne stvara zavisnost, jer svojim aktivnim principom ubrzava peristaltiku creva, uspostavlja refleks pražnjenja i na taj način se ostvaruje nesmetano i pravilno pražnjenje.

Čajna mešavina HERBA MED No: 209 je taninska mešavina, koja pre svega lepo regeneriše i epitalizuje sluznicu debelog creva.

  • NE SADRŽI SENU i ne deluje kao trenutni laksativ
  • REGULIŠE PRAVILNO I POTPUNO PRAŽNJENJE debelog creva
  • UBRZAVA PERISTALTIKU CREVA kod lenjih creva
  • STIMULIŠE I USPOSTAVLJA REFLEKS PRAŽNJENJA, što omogućava svakodnevno pražnjenje (bez tegoba i napora) i izbacivanje otrova iz organizma
  • NE STVARA ZAVISNOST

Preporuka je da se terapeutski piju 3 šolje čajne mešavine dnevno dok se ne uspostavi pravilno pražnjenje, a onda se može preći na 2 ili 1 šolju, kako bi se održavalo stanje i ustalila probava…

HEMOROIDI su proširene vene u završnom delu debelog creva, koje bole i mogu da krvare.

Čajna mešavina HERBA MED No: 209 sadrži biljke koje ne deluju agresivno na sluzokožu debelog creva, a uspostavljaju normalno i svakodnevno pražnjenje.

Vraća se elastičnost proširenim krvnim sudovima u završnom delu debelog creva, pa se hemoroidi povlače, a stolica potpuno normalizuje i tegobe nestaju.

Uz čajnu mešavinu HERBA MED No: 209 dobićete savete o načinu ishrane i održavanju higijene pa se na taj način veoma brzo vraća prirodan i normalan refleks pražnjenja.

Čajna mešavina HERBA MED No: 209 je odobrena od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju broj 13981/2024.

Cena: 800,00 din.