Čaj za mršavljenje

Čaj za mršavljenje

ČAJNA MEŠAVINA HERBA MED No:11-C

Čajna mešavina HERBA MED No:11-c je dodatni izvor biološki aktivnih jedinjenja veoma značajnih za smanjenje i kontrolu telesne težine.

Određen aktivni princip ove čajne mešavine pomaže razgradnju masnoća, umanjuje osećaj gladi i daje utisak sitosti tj.ispunjenosti želuca, što dovodi do manjeg unosa hrane.Takođe, fiziološki aktivne materije ove čajne mešavine stimulišu rad organa za varenje, utiču na ubrzanje metabolizma  i brže sagorevanje masti i pospešuju brže eliminisanje suvišne vode iz organizma a sa njom i toksina.

Dijetetski suplement HERBA MED No:11-c je veoma značajan za detoksikaciju organizma, koji zahvaljujući savršenoj biljnoj kombinaciji ubrzava metabolizam i eliminaciju toksina i ostvaruje lakšu i bržu razgradnju masti.

Prednost ove čajne mešavine jeste što NE SADRŽI SENU, koja ima veoma agresivno dejstvo na sluznicu creva i stvara zavisnost.

Redovnim korišćenjem čajne mešavine HERBA MED No:11-c postiže se njen primarni efekat, a to je smanjenje apetita i telesne težine, a istovremeno se ostvaruje i prirodna detoksikacija organizma.

                           

                        – REGULIŠE TELESNU TEŽINU

                        – VRŠI DETOKSIKACIJU ORGANIZMA

                        – UBRZAVA METABOLIZAM I SAGOREVANJE MASTI

                        – REGULIŠE PRAŽNJENJE

Čajna mešavina HERBA MED No:11-c je odobrena od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju broj 13808/2019.

Cena: 600,00 din.