ČAJ ZA MRŠAVLJENJE

caj-za-mrsavljenje

ČAJNA MEŠAVINA HERBA MED No: 11-C

Čajna mešavina HERBA MED No: 11-c je dodatni izvor biološki aktivnih jedinjenja veoma značajnih za smanjenje i kontrolu telesne težine.

Određen aktivni princip ove čajne mešavine pomaže razgradnju masnoća, umanjuje osećaj gladi i daje utisak sitosti tj. ispunjenosti želuca, što dovodi do manjeg unosa hrane.

Takođe, fiziološki aktivne materije ove čajne mešavine stimulišu rad organa za varenje, utiču na ubrzanje metabolizma i brže sagorevanje masti i pospešuju brže eliminisanje suvišne vode iz organizma a sa njom i toksina.

Dijetetski suplement HERBA MED No: 11-c je veoma značajan za detoksikaciju organizma, koji zahvaljujući savršenoj biljnoj kombinaciji ubrzava metabolizam i eliminaciju toksina i ostvaruje lakšu i bržu razgradnju masti.

Prednost ove čajne mešavine jeste što NE SADRŽI SENU, koja ima veoma agresivno dejstvo na sluznicu creva i stvara zavisnost.

Redovnim korišćenjem čajne mešavine HERBA MED No: 11-c postiže se njen primarni efekat, a to je smanjenje apetita i telesne težine, a istovremeno se ostvaruje i prirodna detoksikacija organizma.              

  • REGULIŠE TELESNU TEŽINU
  • VRŠI DETOKSIKACIJU ORGANIZMA
  • UBRZAVA METABOLIZAM I SAGOREVANJE MASTI
  • REGULIŠE PRAŽNJENJE

Čajna mešavina HERBA MED No: 11-c je odobrena od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju broj 13808/2024.

Cena: 800,00 din.