Čaj za imunitet i detoksikaciju

caj-za-imunitet-i-detoksikaciju

ČAJNA MEŠAVINA HERBA MED No: 106

Čajna mešavina HERBA MED No: 106 povoljno utiče na imunitet i očuvanje dobrog metabolizma.

Namenjena je za održavanje opšteg zdravlja organizma.

  • VRŠI DETOKSIKACIJU ORGANIZMA
  • PODIŽE OTPORNOST ORGANIZMA
  • REGULIŠE METABOLIZAM
  • POPRAVLJA CIRKULACIJU

Povišen holesterol i trigliceridi su veoma česti i kod mlađe populacije.

Hiperlipidemija je poremećaj metabolizma lipida i ako se ne rešava na vreme povećava faktor rizika oboljenja srca, povišenog krvnog pritiska, oboljenja žučne kese.

Upravo kod ovog metabolitičkog poremećaja čajna mešavina HERBA MED No: 106 daje odlične rezultate a njenom redovnom upotrebom se čiste krvni sudovi i reguliše nivo holesterola i triglicerida u krvi.

Cinarin kao jedna od važnijih aktivnih supstanci ove čajne mešavine, pored flavonoida i etarskih ulja, vrši redukciju biosinteze holesterola, jer inhibira glavni enzim u njegovom stvaranju, a alicin povećava degradaciju triglicerida pa se na taj način smanjuju povišene vrednosti holesterola i triglicerida, otklanjaju arteriosklerotične promene na krvnim sudovima i popravlja cirkulacija.

Čajna mešavina HERBA MED No: 106 reguliše metabolizam, podstiče žlezde sa unutrašnjim lučenjem na pravilan rad i pospešuje limfnu drenažu tako da u velikoj meri utiče na detoksikaciju organizma, pa se često koristi i preventivno za eliminisanje toksina iz organizma.

Zahvaljujući odličnoj kombinaciji biljaka-imunostimulatora u sebi, podiže imunitet i koristi se i preventivno i terapeutski za jačanje odbrambenih snaga organizma-imuniteta.

Čajna mešavina HERBA MED No: 106 je odobrena od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju broj 13825/2024.

Cena: 800,00 din.