ZAŠTITA OD VIRUSA I PREHLADA

Period koji je pred nama mnogi smatraju najlepšim delom godine – praznici, svečana atmosfera u gradu, ali i domovima. Međutim, neretko virusi i prehlade ometaju najlepše trenutke sa porodicom i prijateljima.

Jačanje imuniteta je osnovni i najsigurniji način da ove zime budete zdravi kao dren. Pravo je vreme da, osim zdravije ishrane u dnevne navike uvedete ČAJ ZA JAČANJE IMUNITETA.

Čaj koji sadrži biljke čija je funkcija da iz tela izbace otrove i toksine, izbace sve štetne materije koje se nakupljaju kroz nezdravu ishranu, nikotin, zagađen vazduh itd.

Telo oslobođeno otrova je zdravo i nije dobar domaćin virusima. Redovna upotreba Čaja za imunitet jača odbrambenu moć organizma. Uspostavlja se normalan rad metabolizma, te organizam postiže nepohodan balans u funkcionisanju.

Prvi znaci pozitivnog dejstva ovog čaja su bolja energija, više snage i životne energije. Nećete se osećati nemoćno i bezviljno. Izbacićete veću količinu vode, a vrlo verovatno i korigovati kilažu.

Drugi i bitniji znak je što ove zime virusi i prehlade neće biti deo vaše svakodnevnice.

Potvrda kvaliteta Čaja za imunitet dolazi od Ministarstva zdravlja. Čaj se prodaje već 26 godina po originalnom receptu tima farmaceuta i naučnika u apoteci HERBA MED na Dorćolu, u Beogradu.

Iskustva korisnika možete videti na našem sajtu, Instagramu ili Facebook-u. Hiljade i hiljade prodatih kutija svake godine najbolja su potvrda kvaliteta.

Kutija čaja košta 600 dinara.

Tim HERBA MED stoji na raspolaganju za besplatne savete i konsultacije putem telefona: 011 3247347 ili +38163232304 (VIBER, Whats App)

Čaj možete kupiti lično u HERBA MED apoteci ili poručiti da stigne na kućnu adresu.

Budite nam zdravi i otporni na viruse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *