Revital Kapi

REVITAL KAPI pomažu kod:

- održavanja dobrih metabolitičkih procesa,
- čišćenja i održavanja zdravlja krvnih sudova
-smanjivanja povišenog nivoa holesterola i triglicerida u krvi
-poboljšanja cirkulacije

Za dobro zdravlje je neophodan dobar imuni sistem, koji nas štiti od svih patogenih mikroorganizama i toksina kojima smo svakodnevno izloženi, kao i dobar metabolizam koji podrazumeva dobru sinhronizaciju rada svih ćelija koje učestvuju u pravilnoj razmeni materija. Uredan način života, pravilna i redovna ishrana, dovoljno sna, jesu preduslovi za dobro zdravlje, koje većina ljudi u današnje ubrzano i stresno vreme sebi ne može da priušti.
Na žalost, sve je veći broj i mlađe populacije, koja ima probleme sa povišenim nivoom holesterola i triglicerida i nakupljanjem masnih naslaga na zidove krvnih sudova. Hiperlipidemija je složen poremećaj metabolizma lipida.Smatra se da genetika ima udela u njenom nastanku, a tu su i način ishrane, fizička neaktivnost, faktori sredine, psihološki faktori i hormonalni poremećaj. Visok nivo holesterola povećava faktor rizika oboljenja srca, visokog pritiska, oboljenja žučne kese...

Ukupan holesterol označavaju dva tipa lipoproteina:
1.LDL-lipoprotein niske gustine ili loš holesterol
2.HDL-lipoprotein visoke gustine ili dobar holesterol

Višak holesterola može da stvara naslage koje se lepe na zidove arterija, izazivajući arterosklerozu i oboljenja srca.

Redovnom upotrebom REVITAL KAPI,pomažemo održanju zdravlja krvnih sudova,nivoa holestrola i triglicerida u krvi.Pored flavonoida i etrskih ulja, veoma važna aktivna supstanca je i cinarin, koji vrši redukciju biosinteze holesterola.Takođe, tu je i alicin koji povećava degradaciju triglicerida.Udruženim delovanjem flavonoida i saponina određenih biljaka koje ulaze u sastav REVITAL KAPI, redukuje se njegova apsorpcija i smanjuje nivo holesterola.

REVITAL KAPI su odobrene od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju broj 5815/2014.

Cena: 600,00 din. Naručite