Relax Kapi

Ubrzan tempo života kao i izloženost svakodnevnom stresu dovodi do pojačane nervoze, napetosti i iscrpljenosti, a sve su češće i bolesti neurovegetativnog porekla.

Nesanica je nespecifičan poremećaj sna i veliki broj ljudi pati od ove tegobe. Karakteriše je umor, iscrpljenost, teška moć koncentracije, napetost, a ukoliko traje duži vremenski period može se javiti i anksioznost. Ovo stanje je često praćeno i fizičkim simptomima kao što su: glavobolja, znojenje, lupanje srca i nervoza stomaka...

RELAX KAPI su dijetetski proizvod koji na potpuno prirodan način dovode do opšteg smirenja nervnog sistema, normalnog sna i vraćanja životne energije.

Aktivne supstance linalil-acetat, linalol i cineol nalaze primenu u simptomatskom lečenju nemira, pojačane nervoze i nesanice.Najzastupljeniji valepotrijati valtrat i izovaltrat imaju blago sedativno dejstvo u lečenju poremećaja spavanja izazvanih anksioznošću. Zahvaljujući sinergizmu svih aktivnih materija, RELAX KAPI imaju opuštajući efekat, smanjuju napetost i nervozu, uspostavljaju normalan ritam sna i ne stvaraju zavisnost.

RELAX KAPI su odobrene od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju br.5816/2014.

Cena: 600,00 din. Naručite