Relax kapi

Kapi za smirenje i nesanicu

Relax kapi

Relax kapi pomažu kod:

– STRESA
– NERVOZE
– NAPETOSTI
– NESANICE

Ubrzan tempo života kao i izloženost svakodnevnom stresu dovodi do pojačane nervoze, napetosti i iscrpljenosti, a sve su češće i bolesti neurovegetativnog porekla.

Nesanica je nespecifičan poremećaj sna i veliki broj ljudi pati od ove tegobe. Karakteriše je umor, iscrpljenost, teška moć koncentracije, napetost, a ukoliko traje duži vremenski period može se javiti i anksioznost.Ovo stanje je često praćeno i fizičkim simptomima kao što su: glavobolja, znojenje, lupanje srca i nervoza stomaka…

Relax kapi su dijetetski proizvod koji na potpuno prirodan način dovode do opšteg smirenja nervnog sistema, normalnog sna i vraćanja životne energije.

Aktivne supstance linalil-acetat, linalol i cineol nalaze primenu u simptomatskom lečenju nemira, pojačane nervoze i nesanice.Najzastupljeniji valepotrijati valtrat i izovaltrat imaju blago sedativno dejstvo u lečenju poremećaja spavanja izazvanih anksioznošću.Zahvaljujući sinergizmu svih aktivnih materija, Relax kapi imaju opuštajući efekat, smanjuju napetost i nervozu, uspostavljaju normalan ritam sna i ne stvaraju zavisnost.

Relax kapi su odobrene od Ministarstva zdravlja Republike Srbije po rešenju br.5816/2014.

Cena: 600,00 din.