Čajna mešavina No: 36

Čajna mešavina No: 36 namenjena je za održavanje normalnog funkcionisanja organa digestivnog trakta i pomaže kod poremećaja u radu želuca i gastrointestinalnog trakta.

Kao posledica stresnog načina života, loše i neredovne ishrane, ali i bakterije HELICOBACTER PYLORI, čest funkcionalni poremećaj jeste GASTRITIS, gde se usled pojačanog lučenja želudačne kiseline javljaju erozivne promene na sluznici želuca. Bol, mučnina, nadimanje su tegobe koje se mogu relativno brzo otkloniti korišćenjem ove čajne mešavine. ULKUS-ČIR na želucu, može u velikoj meri da naruši kvalitet života, a ako se ne leči komplikacije mogu biti brojne - iscrpljenost, krvarenje, anemija...

Čajna mešavina No: 36 pospešuje zaceljenje čira pri čemu se formira kvalitetan ožiljak, regeneriše oštećenu sluzokožu, reguliše pravilno lučenje želudačne kiseline i ostalih fermenata neophodnih za varenje hrane, a ukoliko je uzročnik bakterija Helicobacter pylori, određene biljke iz čajne mešavine No: 36 su jaki prirodni antibiotici, koji bez pratećih tegoba eliminišu bakteriju. Naravno, pravilan higijensko-dijetetski režim ishrane, koji podrazumeva češće a manje obroke, nezačinjenu hranu, negazirana pića, alkohol..., jeste važan faktor u regulisanju funkcionalnog poremećaja digestivnog trakta.

Čajna mešavina HERBA MED No: 36 je odobrena od Ministarstva zdravlja Republike Srbije, broj 4608/2013.

Cena: 600,00 din. Naručite