Čajna mešavina No: 120

Čajna mešavina No: 120 je izvor biološki aktivnih jedinjenja namenjena za održavanje zdravlja organa urinarnog sistema.

URINARNI TRAKT - Bubrezi su zaduženi za nekoliko važnih funkcija: glavni su čistači, filtriraju krv i stvaraju urin. Kada su u pitanju oboljenja: nebakterijska, bakterijska upala bubrega, kamen u bubregu, cistitis-upala mokraćne bešike, bakterijske infekcije uro trakta, veoma efikasna je čajna mešavina No: 120, čijom redovnom upotrebom se dolazi do željenih rezultata. Kod CISTITISA, simptomi koji mogu biti veoma neprijatni, u vidu bola, peckanja, bolnog mokrenja, pa i krvi u mokraći, nestaju za veoma kratko vreme, ali se sa terapijom nastavlja do potpunog otklanjanja uzroka.

Čajna mešavina No: 120 sadrži biljke koje pomažu da se kamenac u bubrezima, mokraćnim kanalima ili mokraćnoj bešici, razlažu na potpuno prirodan način, pretvarajući ga u najfiniji mulj, tako da se izbacuje sa lakoćom, bez ikakvih bolova i povreda.

Prisutne su i biljke koje deluju kao prirodni antibiotici i sprečavaju infekciju i potpuno će iščistiti ne samo bakterije, već i zaostale leukocite i eritrocite koji bi mogli biti podloga za razvoj novih patogenih elemenata, tako da uklanjaju sve patogene bakterije, kao i biljke regeneratori, čiji je zadatak da zaleče i obnove oštećenu sluznicu mokraćnih kanala i bešike.


Čajna mešavina HERBA MED No: 120 je odobrena od Ministarstva zdravlja Republike Srbije, broj 4606/2013.

Cena: 600,00 din. Naručite